Exkluzivní bruschetta s lososem, krásně křupavou okurkou a luxusním kaviárem halibuta

K receptu

Výborná chuťovka k vínu. Gramming pro 10 ks.

Složitost: snadno porce: 10 Vaření: 10 min Přidat. čas: 15 minŽádná tepelná úpravaevropská kuchyněSnackINGREDIENCE NA 10 PORCÍbageta 1 ks smetanový sýr 100 lehce osolený losos 200 čerstvé středně plodné okurky 5 ks halibut kaviár 50 g čerstvá bazalka 5 g citronové šťávy 1 lžička. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Bagetu diagonálně nakrájejte a opečte v troubě, na kontaktním grilu nebo v toustovači dozlatova.

Krok 2

Okurky omyjeme, oloupeme, odstraníme nedopalky a semínka. Dužninu nakrájejte na kostičky. Kapary rozkrojte podélně napůl.

Krok 3

Filet lososa stáhneme z kůže a nakrájíme na kostičky. Spojte s nakrájenou okurkou, posypte citronovou šťávou, promíchejte.

Krok 4

Usušené plátky bagety potřete smetanovým sýrem. Položte směs lososa a okurky a navrch dejte quenelle jikry z platýse. Ozdobte lístky bazalky a nakrájenými kapary.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika