Site icon Wellness Way Česká republika

Pikantní burger s uzeným masem a nakládanou okurkou

K receptu

Asi nejoblíbenějším typem vydatné svačiny jsou burgery s křupavou zeleninou a pikantní Pikantní omáčkou. A tuto omáčku připravím z majonézy Makheev Olive.

Složitost: snadno porce: 1Žádná tepelná úpravaAmerická kuchyněSnackOmáčka, dresinkVegetariánstvíPárty, bufetDětská dovolenáINGREDIENCE NA 1 PORCIbuchta na burger 1 uzené maso (stopka) 2-3 plátky červená cibule 2 kolečka nakládaná okurka 3-4 plátky chilli podle chuti sýr na talířích 1 list salátu 1 ks Maheev olivová majonéza 2-3 lžíce omáčky Sriracha 0,5 lžičky česneku 1 zub cukr citronová šťáva Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Na pikantní omáčku smíchejte majonézu #Maheev Olive s horkou omáčkou, vymačkejte stroužek česneku. Směs.

Krok 2

Housku nakrájejte a řezy opečte na pánvi. Potřeme připravenou omáčkou.

Krok 3

K naplnění burgeru jsem použil stopku uzenou za tepla. Mimochodem, sami jsme si to uzili :)) Cibuli a chilli papričku nakrájíme najemno. Osolíme, posypeme cukrem a pokapeme citronovou šťávou. Nakládanou okurku nakrájíme na tenké plátky.

Krok 4

Sestavte burger. Půlka housky s pikantní omáčkou, hlávkový salát, uzené maso, sýr, okurka, cibulka a směs chilli, druhá polovina housky.

Exit mobile version