Site icon Wellness Way Česká republika

Rychlý salát s avokádem, červenou rybou a okurkou: Gurmánský zážitek za 15 minut

K receptu

Jsou na prahu hosté? Připravte salát s avokádem, červenou rybou a okurkou za 15 minut! Věřte, že vůbec nelžeme: přesně tak dlouho vám zabere vytvoření tohoto báječného pokrmu. Mimochodem, poznamenáváme, že kombinace avokáda, okurky a lososa v salátu je tak úspěšná, že ji lze použít nejen v takovém předkrmu. Pyré, základ tohoto pokrmu, natřeme například na lehce opečený chléb a navrch položíme plátky ryby. Nebo všechny ingredience na salát nakrájejte na kostičky a dochuťte trochou olivového oleje smíchaného s citronovou šťávou. Je pravda, že podle našeho názoru vypadá listová verze lépe, takže salát s avokádem, červenou rybou a okurkou lze podávat na slavnostním stole jakékoli úrovně.

Složitost: snadno Kalorie: 357,29 kcal/porce porce: 6 Vaření: 15 min Použitý: 14,73 g/29,81 g/8,38SalátVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíINGREDIENCE NA 6 PORCÍ350 g uzeného nebo lehce soleného filetu z lososa 3 avokáda 1 polévková lžíce. l. citronová šťáva 1 malá bílá cibule 2 střední okurky 5 snítek kopru sůl, čerstvě mletý černý pepř mikrogreeny na ozdobu Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Nakrájejte avokádo na salát s červenou rybou a otočte poloviny v různých směrech, odstraňte pecku. Lžící vydlabejte dužinu a vložte do mísy mixéru, zalijte citronovou šťávou, solí a pepřem a rozemelte do hladka.

Krok 2

Okurky na salát s avokádem a červenou rybou oloupeme a nasekáme najemno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na velmi malé kostičky. Nasekejte kopr.

Krok 3

Do avokádového pyré přidejte nakrájenou bílou cibuli, kopr a čerstvé okurky. Důkladně promíchejte vidličkou. Do použití nechte na chladném místě (můžete dát do lednice).

Krok 4

Filet z uzeného nebo lehce osoleného lososa na salát nakrájejte na velmi malé kostičky. Dávejte pozor, abyste nezískali malé kosti (při krájení ryby je odstraňte).

Krok 5

Na talíře položte servírovací kroužky o průměru 6–8 cm Na dno položte polovinu avokádového pyré a uhlaďte povrch. Do další vrstvy položte červenou rybu a avokádo znovu rozmačkejte. Před podáváním v chladničce zakryjte kroužky fólií a vyjměte předkrm.

Krok 6

Před podáváním opatrně odstraňte fólii a servírovací kroužky z každé porce salátu s avokádem, červenou rybou a okurkou. Svačina může být ozdobena microgreens.

UŽITEČNÉ RADY

Salát s avokádem, červenou rybou a okurkou lze připravit v porcovaném formátu, jak je doporučeno v receptu, nebo můžete ingredience umístit na velký plochý talíř ve formě svačinového koláče pomocí stěn pružinové formy. požadovaný průměr.

MIMOCHODEM

Salát s avokádem, červenou rybou a okurkou lze připravit za pouhých 15 minut, ale je třeba ho uchovávat v lednici alespoň půl hodiny: bude chutnější. Ale během této doby můžete snadno prostřít stůl a připravit ještě jedno, nebo dokonce dvě rychlá jídla!

Exit mobile version