Tuňákový sendvič se svěží okurkou – chuťový zážitek

K receptu

Toto je pravděpodobně nejjednodušší tuňákový sendvič – a přesto jeden z nejchutnějších. Není potřeba nic smažit, péct ani šlehat. A stačí nakrájet okurku!

Složitost: snadno Kalorie: 658,41 kcal/porce porce: 1 Vaření: 20 min Použitý: 47,05 g/30,91 g/44,71Žádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeVečeřeSnackINGREDIENCE NA 1 PORCI2 kusy sendvičového chleba 1 konzerva tuňáka – ve vlastní šťávě nebo oleji, 175 g 1 malá okurka 2-3 polévkové lžíce. l. měkká smetana nebo tvaroh 1 lžička. hořčice se semínky 2 lžičky. majonézasůlčerstvě mletý černý pepř Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Chcete-li připravit sendvič s tuňákem, sceďte tuňáka. Rybu rozdrobte vidličkou.

Krok 2

Hořčici smícháme se smetanovým sýrem, opepříme, přidáme tuňáka, zamícháme.

Krok 3

Okurku nakrájíme na tenké plátky a osolíme.

Krok 4

Kousky chleba potřeme z jedné strany majonézou. Na jeden kus položte tuňáka a sýr, navrch překryjte plátky okurky.

Krok 5

Přikryjeme druhým dílem, přitlačíme a rozřízneme šikmo napůl. Ihned podávejte nebo zabalte a vezměte s sebou do práce nebo do školy.

MIMOCHODEM

Tuto náplň můžete použít pro sendviče vyrobené z jakýchkoli jiných druhů chleba: Darnitsky, Borodinsky, ciabatta, bageta. Hodí se i jako náplň do rolády na pita chlebu nebo tortilly.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika