K receptu
Toto je pravděpodobně nejjednodušší tuňákový sendvič – a přesto jeden z nejchutnějších. Není potřeba nic smažit, péct ani šlehat. A stačí nakrájet okurku!
Složitost: snadno Kalorie: 658,41 kcal/porce porce: 1 Vaření: 20 min Použitý: 47,05 g/30,91 g/44,71Žádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeVečeřeSnackINGREDIENCE NA 1 PORCI2 kusy sendvičového chleba 1 konzerva tuňáka – ve vlastní šťávě nebo oleji, 175 g 1 malá okurka 2-3 polévkové lžíce. l. měkká smetana nebo tvaroh 1 lžička. hořčice se semínky 2 lžičky. majonézasůlčerstvě mletý černý pepř Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Chcete-li připravit sendvič s tuňákem, sceďte tuňáka. Rybu rozdrobte vidličkou.
Krok 2
Hořčici smícháme se smetanovým sýrem, opepříme, přidáme tuňáka, zamícháme.
Krok 3
Okurku nakrájíme na tenké plátky a osolíme.
Krok 4
Kousky chleba potřeme z jedné strany majonézou. Na jeden kus položte tuňáka a sýr, navrch překryjte plátky okurky.
Krok 5
Přikryjeme druhým dílem, přitlačíme a rozřízneme šikmo napůl. Ihned podávejte nebo zabalte a vezměte s sebou do práce nebo do školy.
MIMOCHODEM
Tuto náplň můžete použít pro sendviče vyrobené z jakýchkoli jiných druhů chleba: Darnitsky, Borodinsky, ciabatta, bageta. Hodí se i jako náplň do rolády na pita chlebu nebo tortilly.