Kulinářský tanec s chutí smažených zelených rajčat

K receptu

Nevadí, když narazíte na zelená rajčata! Nemusí se držet v temném koutě a čekat na dozrání Američané z jižních států z nich připravují rychlé a naprosto skvělé jídlo, které vypadá důstojně jako kukuřice v bílé omáčce, dušené fazole a smažená okra. Nejlepší je sníst je s míchanými vejci…

Složitost: snadno Kalorie: 275,25 kcal/porce porce: 4 Vaření: 15 min Použitý: 4,32 g/22,96 g/13,99PraženíAmerická kuchyněHlavní chodVegetariánství: Ovo-laktoVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce4 velká pevná zelená rajčata 1 vejce 1/3 šálku mléka 3 polévkové lžíce. l. hrubá kukuřičná mouka nebo strouhanka 100 g másla Tabasco pálivá omáčka čerstvě mletý černý pepř sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Rajčata nakrájíme na 1 cm silné plátky.

Krok 2

V míse rozšlehejte vejce s mlékem a pár kapkami Tabasca. V jiné misce smíchejte kukuřičnou mouku nebo strouhanku se solí a pepřem.

Krok 3

V široké pánvi rozpustíme máslo. Plátky rajčat nejprve ponořte do mléčné směsi, poté do strouhanky a přebytečné plátky smažte 2 minuty. na každé straně do zlatova. Podávejte horké. Gastronomický tip „Smažená zelená rajčata“ není jen pokrm, ale také název filmu založeného na vzpomínkách na mládí hrdinky nyní středního věku. Tam se tato rajčata smažila bez obalování z mléka a vajec – jen v běžné mouce.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika