Delikátní kuličky z ryby podávané ve smetanové omáčce s kapary a pikantními okurkami

K receptu

Malé a lahodné karbanátky z červené ryby – char, lze rychle připravit k večeři. Char je velmi chutná, tučná ryba, téměř bez kostí. Kapary a okurky jsou perfektní ve smetanové omáčce.

Složitost: průměrný porce: 1PraženíDušení, chřadnutíevropská kuchyněVečeřeHlavní chodVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1 PORCIchar 400g 1 ks zakysaná smetana 2 lžíce slepičí vejce 1 ks petržel 5 snítek Parmalat Chef smetana 11% 200g kapary 1 lžička nakládané okurky 1 nakrájená rajčata 4 ks sůl pepř rostlinný olej Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Loach vykucháme, odstraníme páteř a ostatní kosti, maso stáhneme z kůže. Cibuli nakrájejte nadrobno a smažte, dokud nebude průhledná. Mleté maso připravíme smícháním mletého uhlí, cibule, petrželky, zakysané smetany a vejce. Dobře prohněteme, přidáme sůl a pepř podle chuti.

Krok 2

Vytvořte malé karbanátky a opečte je na pánvi ze všech stran.

Krok 3

Nakládané okurky nakrájejte na malé kostičky, podobně jako kapary. Sušená rajčata nakrájejte na 2-3 díly. Osmažené karbanátky vlijeme smetanu Parmalat Chef 11%, přidáme kapary, okurky a rajčata. Vařte na mírném ohni 10 minut.

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Mleté ryby by neměly být příliš tekuté.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika