Site icon Wellness Way Česká republika

Exkluzivní delikatesa: Jednohubky s lahodným hovězím jazykem

K receptu

Jednohubky jsou výhradně slavnostní jídlo; nedávají je na stůl každý den (z nějakého důvodu). A většinou se s tím docela dost piplá – pokud si nedovolíte použít hotové košíky. Ale teď máme v našich obchodech spoustu různých: listové těsto, křehké pečivo a „krekry“. Hlavní věc je předem pochopit, které z nich se vám líbí a které jsou vhodné pro zamýšlené jídlo. Zkuste si koupit několik různých balení, vložit do nich podobné náplně a nechat je pár hodin odležet. Nejsi mokrý? nerozpadla se? stále chutné? Pak jsou přesně to, co potřebujete pro své jednohubky s hovězím jazykem!

Složitost: průměrný Kalorie: 63,77 kcal/porce porce: 40 Vaření: 1 hodina Použitý: 2,23 g/4,14 g/4,12SnackVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninynový rokVánoceINGREDIENCE NA 40 PORCÍ30–40 hotových košíčků na jednohubky podle chuti 300 g upraveného (vařeného a oloupaného) hovězího jazyka 4 střední vejce C11 střední čerstvá okurka, 100 g 2–3 nakládané okurky, 100 g 2–3 polévkové lžíce. l. „Provensálská“ majonéza, 30–45 g 1 lžička. hořčice dle chuti sůl čerstvě mletý černý pepř Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Připravte hovězí jazyk podle tohoto receptu. Jazyk nakrájíme na 1 cm kostky.

Krok 2

Čerstvou okurku nakrájíme na 1 cm kostky, osolíme a dáme do cedníku, aby tekutina vypustila asi na 15 minut. Nakládané okurky nakrájejte na o něco menší kostičky.

Krok 3

Vejce vaříme 8 minut ve vroucí osolené vodě. Ihned přeneste do ledové vody na 5 minut. Poté vyčistěte. Bílky nasekáme nadrobno, žloutky rozetřeme s hořčicí, majonézou, solí a pepřem, aby vznikla zálivka.

Krok 4

Smícháme jazyk, bílky, oba druhy okurek a dresink. Vložíme do košíčků na jednohubky, ozdobíme dle libosti a podáváme.

Exit mobile version