K receptu
Džem z mandarinky v plátcích ukazuje se Velmi krásný – současnost práce gastronomický umění! Li vařit jeho pět zápis, dát ochladit nějaký hodin, Pak opakovat proces více 2-3 časy, Že ovocný kusy PROTI zlatý sirup Ne pouze zůstane celý, Ale se stane průsvitný A vůle lesk PROTI banka Jak Slunce. A Ne zanedbání vanilka – citrus aroma, mísení S vanilka, podmaní si žádný srdce!
Složitost: snadno Kalorie: 4414,74 kcal/porce porce: 2 Vaření: 30 min Přidat. čas: 8 hodin Použitý: 10,42 g/2,60 g/1094,75VařeníDezertPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíDětské menuINGREDIENCE NA 2 PORCE1,3 kg mandarinek bez pecek 1 kg cukru 1 vanilkový lusk Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Pro výrobu mandarinkového džemu na plátky začněte tím hlavním: svařte cukrový sirup a 150 ml vody, přidejte vanilkový lusk rozkrojený podélně na polovinu: přiveďte k varu a vařte 10 minut.
Krok 2
Oloupejte mandarinky a odstraňte co nejvíce bílých přepážek a filmů. Mandarinky rozdělte na měsíčky.
Krok 3
K připraveným plátkům přidejte sirup, přiveďte k varu na vysoké teplotě, snižte teplotu na nízkou a vařte 3 minuty, pokud se vytvoří pěna, stáhněte ji. Odstraňte z tepla a ochlaďte 2 hodiny.
Krok 4
Opakujte přivedení k varu na vysoké teplotě, vaření po dobu tří minut a chlazení po dobu 2 hodin ještě třikrát. Nalijte džem do sterilizovaných sklenic a podle potřeby uzavřete.
UŽITEČNÉ RADY
Pokud nemáte vanilkový lusk, který byste mohli přidat do mandarinkového džemu, použijte vanilkový cukr – ale ne s vanilkou, ale s přírodní vanilkou, to musí být napsáno na obalu. Na toto množství džemu stačí dvě polévkové lžíce.