Okurky lehce solené s bobulemi: exploze chutí bezkonkurenčního letního osvěžení

K receptu

Úžasná svačinka! Bobule dodávají okurkám zajímavou kyselost a příjemnou vůni.

Složitost: snadno porce: 1Žádná tepelná úpravaruská kuchyněVečeřeSnackVegetariánství: PřísněVegetariánstvíPiknikINGREDIENCE NA 1 PORCIčerstvé okurky 500-700 g červeného rybízu hrst třešní hrst česneku 1-2 stroužky kopr deštník 1 ks list rybízu 1 ks list třešně 3 ks chilli kousek máty 1-2 snítky bobkový list 1 ks sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Okurky omyjeme a nakrájíme na poloviny. Nasekejte česnek, mátu, kopr a chilli. Listy černého rybízu rozmačkejte, aby se uvolnila vůně. Třešně rozdrťte nožem.

Krok 2

Vložte okurky, koření, bylinky a bobule do nádoby a posypte solí. Zavřete víko a důkladně protřepejte. Dejte na 2-4 hodiny do lednice. Během této doby ještě několikrát protřepejte.

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Proporce produktu jsou přibližné. Přidejte podle chuti. Bobule dodávají okurkám zajímavou kyselost a příjemnou vůni.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika