Bratři Berezutští představují: Rajčata marinovaná téměř podle matčina receptu

K receptu

Ivan a Sergey si toto jídlo pamatují a milují z dětství. Mírně zmodernizovali recept mé matky a nyní je tento předkrm v nabídce jejich restaurace Twins Garden.

Složitost: průměrný porce: 3 Vaření: 2 hodiny Přidat. čas: 48 hodPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 3 PORCE3 kg smetanových rajčat 300 g bílé cibule 30 g česneku 10 g kopru, petrželky a bazalky 20 g vonného rostlinného olejeNa marinádu:3 litry filtrované vody 7 ml octa (ne 70, ale 7!) 110 g cukru 10 hrášku z nového koření 2 bobkové listy 5 g feferonky 45 g nejodizované soli Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Na marinádu smíchejte všechny ingredience v hrnci, přiveďte k varu a počkejte, až se sůl a cukr rozpustí. Ochlaďte na přibližně 50 °C.

Krok 2

Rajčata spaříme vroucí vodou, přendáme do ledové vody a oloupeme. Rajčata nakrájejte podélně na čtvrtky a dejte do sklenic.

Krok 3

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké půlkroužky. Česnek prolisujeme a oloupeme. Zeleninu nakrájíme nahrubo. K rajčatům přidáme česnek, cibuli a bylinky, zalijeme voňavým olejem a zalijeme marinádou.

Krok 4

Zcela vychladíme a dáme do lednice alespoň na 2 dny.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: