Site icon Wellness Way Česká republika

Chutný letní salát z čerstvých rajčat a křupavých okurek

K receptu

Co může být nového na takové klasice žánru, jako je světoznámý letní salát z rajčat a okurek?! Jeho chuť však může být rozmanitá díky různým dresinkům a novým kombinacím zelené.

Složitost: snadno Kalorie: 51,51 kcal/porce porce: 4 Vaření: 15 min Použitý: 2,25 g/1,92 g/6,85gruzínská kuchyněSalátINGREDIENCE NA 4 porce4-5 velkých zralých, ale nepřezrálých rajčat 4 střední okurky 1 střední červená cibule 1 lusk zelené feferonky střední svazek bazalky střední svazek koriandru 2-3 stroužky česneku 1 polévková lžíce. l. bílý vinný ocet 1 polévková lžíce. l. mleté ​​vlašské ořechy sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Rajčata nakrájíme na plátky, okurky oloupeme a nakrájíme na kolečka a cibuli nakrájíme na tenké půlkroužky. Vše pečlivě promícháme v míse.

Krok 2

Česnek a sůl rozdrťte v hmoždíři, nadrobno nasekejte koriandr, přidejte do hmoždíře, rozdrťte, dokud nevznikne pasta, poté přidejte mleté ​​ořechy a ocet, promíchejte.

Krok 3

Salát ochutíme ořechovou směsí, bazalku a feferonku nasekáme nadrobno, přidáme k salátu, jemně promícháme a podáváme.

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Tip na potraviny Tento salát může sloužit jako příloha k jakémukoli pokrmu. Rajčata se pro tento účel nejlépe odebírají z masitých, nasládlých odrůd, odrůd „cukru“. Zelení lze přidat v libovolné kombinaci, dochutit pouze octem nebo směsí octa a nerafinovaného slunečnicového oleje.

Exit mobile version