Exotický tatarák z čerstvé okurky a avokáda

K receptu

Můžete si vychutnat nejen proces jídla, ale také vzhled pokrmu. Můžete si udělat nejen salát, ale i lehký dietní tatarák, zejména proto, že se dělá velmi rychle a jednoduše.

Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 10 min Přidat. čas: 5 minŽádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeOdpolední svačinaSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíDětské menuPárty, bufetNarozeninyDětská dovolenáPiknikINGREDIENCE NA 1 PORCIčerstvé okurky 150 ks gavokáda, oloupané a vypeckované 50 ks sušených rajčat 2 ks zelená cibule 1 ks olivový olej 5 ml limetkové šťávy 5 ml sůl pepř paprika kopr Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Avokádo a okurku oloupeme, avokádo zbavíme pecky.

Krok 2

Půlku jedné okurky nakrájejte na plátky (podélně, aby se vytvořily stuhy) a posypte limetkou, dejte stranou.

Krok 3

Dužinu okurky a polovinu avokáda nakrájejte na malé kostičky. Posypeme limetkou.

Krok 4

Přidejte nakrájená sušená rajčata, kopr, cibuli, sůl, pepř a suchý zázvor podle chuti.

Krok 5

Naplňte olejem.

Krok 6

Vložte do formy nebo kroužku, ozdobte plátky okurky, posypte koprem a paprikou (volitelně).

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Můžete ozdobit zelenou cibulkou, nakrájenou diagonálně.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika