K receptu
Můžete si vychutnat nejen proces jídla, ale také vzhled pokrmu. Můžete si udělat nejen salát, ale i lehký dietní tatarák, zejména proto, že se dělá velmi rychle a jednoduše.
Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 10 min Přidat. čas: 5 minŽádná tepelná úpravaSnídaněVečeřeOdpolední svačinaSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíDětské menuPárty, bufetNarozeninyDětská dovolenáPiknikINGREDIENCE NA 1 PORCIčerstvé okurky 150 ks gavokáda, oloupané a vypeckované 50 ks sušených rajčat 2 ks zelená cibule 1 ks olivový olej 5 ml limetkové šťávy 5 ml sůl pepř paprika kopr Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Avokádo a okurku oloupeme, avokádo zbavíme pecky.
Krok 2
Půlku jedné okurky nakrájejte na plátky (podélně, aby se vytvořily stuhy) a posypte limetkou, dejte stranou.
Krok 3
Dužinu okurky a polovinu avokáda nakrájejte na malé kostičky. Posypeme limetkou.
Krok 4
Přidejte nakrájená sušená rajčata, kopr, cibuli, sůl, pepř a suchý zázvor podle chuti.
Krok 5
Naplňte olejem.
Krok 6
Vložte do formy nebo kroužku, ozdobte plátky okurky, posypte koprem a paprikou (volitelně).
POZNÁMKA PRO HOSTESKU
Můžete ozdobit zelenou cibulkou, nakrájenou diagonálně.