Site icon Wellness Way Česká republika

Jehněčí burgery s okurkou a fetou: gastronomický zážitek

K receptu

Odborníci tvrdí, že správné burgery by měly mít hovězí placičku. A vůbec, hovězí řízky jsou nejšťavnatější. Mezitím lze řízky připravit z jakéhokoli jiného druhu masa. Hlavní je použít na mleté ​​maso nelibové kousky. A s vhodnou sadou koření lze ze stejného jehněčího udělat šťavnatý a chutný burger.

Složitost: snadno porce: 4 Vaření: 30 minGril/BBQPraženíNa grilu, na griluVečeřeHlavní chodVegetariánstvíDětské menuPárty, bufetPiknikINGREDIENCE NA 4 porce2 okurky 100 g fety 400 g mletého jehněčího masa 1/2 cibule 1 vejce 1 polévková lžíce. l. pražená semínka kmínu 4 burgerové housky 1 na tenké plátky nakrájené jablko a zelený salát k podávání sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Do velké mísy dejte najemno nakrájené okurky, rozdrobenou fetu, mleté ​​maso, cibuli, vejce a kmín. Osolíme a dobře prohněteme.

Krok 2

Ze vzniklého mletého masa vytvarujte 4 řízky.

Krok 3

Řízky opékejte 5-10 minut na rozehřátém grilu nebo grilu z obou stran (podle požadovaného stupně propečení. Podávejte na houskách s plátky jablek a zeleným salátem.

Exit mobile version