Foto: z otevřených zdrojů Dobře připravený piškot je považován za vynikající základ mnoha dortů a pečiva. A tento je velmi jednoduchý na přípravu. Sušenky lze připravit různými způsoby. Každý recept je dobrý svým vlastním způsobem. Spousta lidí ráda vaří piškoty bez mléka ve vroucí vodě. Báze se dobře mísí a rychle nabývá na objemu. Po upečení a uzrání je docela křehké, přičemž si zachovává svou texturu. Proto se dá snadno rozřezat na 3-4 vrstvy, aby se dal použít jako vrstva krému, píše Focus. Sušenkový základ můžete připravit dvěma různými způsoby. V prvním případě se bílky oddělí od žloutků a vyšlehá se zvlášť. Tento způsob vaření se nazývá studený. Při metodě vaření za tepla se vejce rozšlehá celá. Sušenka ve vroucí voděIngredience:
Příprava:
|
|
|
komentáře: 0 | |