Kulinářská pochoutka: Karas pečený s rajčaty

K receptu

Jednoduchý recept pro milovníky říčních ryb. Rajčata dodají šťavnatost a příjemnou kyselost.

Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 45 minTroubaPečeníVečeřeVečeřeHlavní chodVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1 PORCIkaras (velký) 1 ks rajčata 2-3 ks koření na ryby černá sůl pepř rostlinný olej Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Karasa vykucháme a dobře omyjeme. Proveďte řezy po stranách. Osolíme, opepříme, posypeme kořením na ryby. Rajčata nakrájíme na plátky.

Krok 2

Do zapékací mísy vložíme karasa. Rybu obložíme plátky rajčat. Vložte pár kousků i dovnitř. Pokapejte rostlinným olejem. Pečeme v předehřáté troubě 40-50 minut (podle velikosti ryby). Teplota trouby – 200 stupňů.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika