K receptu
Jednoduchý recept pro milovníky říčních ryb. Rajčata dodají šťavnatost a příjemnou kyselost.
Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 45 minTroubaPečeníVečeřeVečeřeHlavní chodVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1 PORCIkaras (velký) 1 ks rajčata 2-3 ks koření na ryby černá sůl pepř rostlinný olej Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Karasa vykucháme a dobře omyjeme. Proveďte řezy po stranách. Osolíme, opepříme, posypeme kořením na ryby. Rajčata nakrájíme na plátky.
Krok 2
Do zapékací mísy vložíme karasa. Rybu obložíme plátky rajčat. Vložte pár kousků i dovnitř. Pokapejte rostlinným olejem. Pečeme v předehřáté troubě 40-50 minut (podle velikosti ryby). Teplota trouby – 200 stupňů.