K receptu
Tento zelený salát můžeme podávat k jakémukoli masu nebo drůbeži jako přílohu. Hodí se i k vařeným bramborám.
Složitost: snadno Kalorie: 222,17 kcal/porce porce: 8 Vaření: 20 min Použitý: 7,05 g/14,44 g/16,19Žádná tepelná úpravaevropská kuchyněVečeřeVečeřeSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíDětské menuINGREDIENCE NA 8 PORCÍ1 střední hlávka raného zelí 700 g okurek ½ šálku pražených solených arašídů 5 snítek koriandru 1/3 šálku arašídového másla ¼ šálku limetkové nebo citrónové šťávy ½ lžičky. česnekový prášek 2 lžičky. cukr ¾ lžičky. slaná červená paprika Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Zelí nakrájíme nadrobno. Okurky nakrájíme na tenké proužky. Koriandr nasekáme nadrobno. Arašídy nasekejte nahrubo.
Krok 2
Na dresink smíchejte v malé misce olej, citronovou šťávu, cukr, sůl, česnekový prášek a červenou papriku.
Krok 3
Zelí, okurky a koriandr dejte do velké mísy a přelijte zálivkou a promíchejte, aby se obalily. Před podáváním salát posypte arašídy.