Okouzlující směs mladého zelí a svěžích okurek

K receptu

Tento zelený salát můžeme podávat k jakémukoli masu nebo drůbeži jako přílohu. Hodí se i k vařeným bramborám.

Složitost: snadno Kalorie: 222,17 kcal/porce porce: 8 Vaření: 20 min Použitý: 7,05 g/14,44 g/16,19Žádná tepelná úpravaevropská kuchyněVečeřeVečeřeSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíDětské menuINGREDIENCE NA 8 PORCÍ1 střední hlávka raného zelí 700 g okurek ½ šálku pražených solených arašídů 5 snítek koriandru 1/3 šálku arašídového másla ¼ šálku limetkové nebo citrónové šťávy ½ lžičky. česnekový prášek 2 lžičky. cukr ¾ lžičky. slaná červená paprika Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Zelí nakrájíme nadrobno. Okurky nakrájíme na tenké proužky. Koriandr nasekáme nadrobno. Arašídy nasekejte nahrubo.

Krok 2

Na dresink smíchejte v malé misce olej, citronovou šťávu, cukr, sůl, česnekový prášek a červenou papriku.

Krok 3

Zelí, okurky a koriandr dejte do velké mísy a přelijte zálivkou a promíchejte, aby se obalily. Před podáváním salát posypte arašídy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika