Olivy a rajčata – kouzlo španělského předkrmu

K receptu

Pokud máte doma v létě lahodná zralá rajčata, zvažte svou snadnou a chutnou večeři napůl hotovou! Trochu spíše jednoduchý dresink plus hrst oliv (chutné olivy mají vždy pecku!) – a jste ještě blíže skvělému výsledku. Pro naprosto ideální výsledek si zálivku připravte předem, aby suché oregano mohlo oleji náležitě předat své aroma – minimálně hodinu před podáváním, ale až 24 hodin před podáváním.

Složitost: snadno Kalorie: 192,04 kcal/porce porce: 4 Vaření: 30 min Použitý: 2,49 g/16,53 g/9,02SnackINGREDIENCE NA 4 porce4 velká, velmi zralá rajčata (600–800 g) 2 stroužky česneku (10 g) 5–6 snítek petrželky (15–20 g) 60 ml extra panenského olivového oleje 20 ml vinného octa 0,5 lžičky. suché oregano hrubá sůl čerstvě mleté ​​černé olivy k podávání, 5–7 kusů na porci Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Chcete-li připravit dresink, nalijte olej do malé misky. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle přímo do oleje.

Krok 2

Do oleje s česnekem přidejte ocet, malou špetku soli a trochu pepře. Rozruch. Zálivku necháme chvíli uležet při pokojové teplotě.

Krok 3

Petrželku nasekáme nadrobno. Trochu osolte a ještě nasekejte.

Krok 4

Rajčata nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Rajčata naskládáme na talíře, mírně je překryjeme, přelijeme vyluhovaným dresinkem, posypeme petrželkou, položíme olivy a podáváme.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika