Předkrm k vínu: jednoduchý recept s italskými tóny


Foto: snímek obrazovky

Tato svačinka je poměrně jednoduchá a snadno se vyrábí.

Zkuste připravit lahodný a aromatický předkrm, který se může stát skutečným vrcholem vašeho stolu. Blogerka Yulia Sosnova ukázala, jak připravit lahodnou letní svačinku, která je ideální s lehkým studeným bílým vínem.

Recept

Ingredience:

  • Olivový olej
  • Balzamikový ocet
  • Citronová šťáva
  • Česnek
  • Olivový
  • Petržel
  • Sušená rajčata
  • parmazán
  • Sůl

Příprava:

  1. Nakrájejte česnek, petržel, olivy a sušená rajčata;
  2. Nastrouhejte parmazán;
  3. Smíchejte všechny ingredience v misce a dochuťte solí podle vaší chuti;
  4. Vše důkladně promícháme.

Poraďte:

  • Tato svačina je vynikající k jídlu s čerstvým chlebem s křupavou kůrkou. Můžete do ní namáčet chléb nebo jen položit navrch;
  • Chléb s tímto předkrmem se bude skvěle hodit k bílému vínu.

Tato svačinka je docela jednoduchá a snadno se vyrábí. Nyní budete mít vždy čím pohostit hosty, kteří k vám nečekaně přijdou.



0,0 z 5 // 0
svačina, recept
komentáře: 0
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika