Rafinovaný chladný pokrm z ryby, rajčat a oliv

K receptu

Tato svačina je nejlepší, pokud měla čas sedět několik hodin (a až 24 hodin) v lednici. Ale i po vychladnutí je to opravdu v pořádku! Podávejte tuto rybu s lahodnou bagetou nebo ciabattou.

Složitost: snadno Kalorie: 312,86 kcal/porce porce: 4 Vaření: 25 min Přidat. čas: 2 hodiny Použitý: 24,84 g/19,17 g/9,96PraženíVečeřeVečeřeSnackINGREDIENCE NA 4 porce500 g filetů z tresky (treska, treska, treska) 400 g zralých rajčat 1 plechovka oliv plněných ančovičkami nebo citronem 1 střední cibule (150 g) 4 stroužky česneku (20 g) 1 menší svazek petržele nebo máty (20-30 g) 50 ml rostlinného oleje sůl čerstvě mletý černý pepř tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Cibuli a česnek oloupeme, zeleninu nakrájíme nadrobno. Olivy nakrájejte na tenké plátky. Nakrájejte rajčata do středních šálků, můžete odstranit semena a přebytečnou šťávu.

Krok 2

Rybu ze všech stran osolíme a opepříme, smažíme na rostlinném oleji z obou stran do zlatova. Rybu dejte do nádoby, pánev nemyjte!

Krok 3

Vložte cibuli do pánve, kde se smažila ryba, a smažte na vysoké teplotě po dobu 4-5 minut. Přidejte polovinu rajčat a česneku, sůl a pepř. Vařte na vysoké teplotě za častého míchání 5 minut.

Krok 4

Přidejte zbývající rajčata a olivy a zahřívejte 1 minutu. a horkou rajčatovou směs nalijte na ryby. Necháme zcela vychladnout, zakryjeme do poloviny. Poté zcela zakryjte a dejte do chladu alespoň na 2 hodiny.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika