Exkluzivní cuketový kaviár s majonézou přímo z obchodních regálů

K receptu

Mnoho letních obyvatel připravuje squashový kaviár s majonézou. Připravte si dýňový kaviár podle našeho receptu krok za krokem a ujistěte se, že chutná jako dva hrášky v lusku, stejně jako kaviár z obchodu! Všechno je to o speciální přísadě – totiž majonéze. Můžete s ním zacházet různě, ale v tomto případě tato omáčka poskytuje squashový kaviár se zvláštní texturou a jemnou chutí. Zkuste to!

Složitost: průměrný Kalorie: 121,61 kcal/porce porce: 3 Vaření: 2 hodiny Přidat. čas: 15 min Použitý: 0,78 g/9,02 g/9,19PrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 3 PORCEcuketa – 1 kg sůl – 1 polévková lžíce. l cibule – 250 rostlinný olej – 100 ml rajčatový protlak – 100–120 g majonéza – 130 g cukru – 100 listů čepice – 1 kus čerstvě mletý černý pepř – 1 lžička. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Chcete-li připravit cuketový kaviár s majonézou z obchodu, omyjte cuketu. Pokud je slupka příliš tvrdá, oloupejte ji. Odstraňte velká semena. Dužninu nakrájejte na kostičky.

Krok 2

Připravenou cuketu protáhněte mlýnkem na maso s velkou mřížkou. Umístěte a misku a přidejte trochu soli. Nechte 15 minut, poté vložte do síta a lehce vymačkejte.

Krok 3

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi zahřejte 20 ml rostlinného oleje a za míchání smažte cibuli, dokud nebude průhledná. Vložte do hrnce nebo silnostěnného hrnce.

Krok 4

Přidejte nasekanou cuketu, rajčatový protlak, majonézu a zbývající rostlinný olej. Promíchejte a vařte 40 minut na mírném ohni. Občas promíchejte, aby se směs nepřipálila.

Krok 5

Přidejte cukr, bobkový list, sůl a čerstvě mletý černý pepř. Vařte za občasného míchání na mírném ohni 1 hodinu. Výsledná hmota by měla mít měkkou, jednotnou konzistenci.

Krok 6

U squashového kaviáru s majonézou důkladně umyjte sklenice a víčka. Poté sterilizujte jakoukoli známou metodou. Otočte na čistý ručník a nechte, dokud nebudete připraveni k použití.

Krok 7

Z výsledného squashového kaviáru odstraňte bobkový list. Nalijte do sklenic, zakryjte víčky a dejte sklenice na dno velkého kastrolu vyloženého silnou utěrkou. Naplňte vodou, dokud nedosáhne přibližně do poloviny nádoby. Vodu přivedeme k varu a sterilujeme 15 minut.

Krok 8

Srolujte sklenice squashového kaviáru. Vyklopte na ručník složený na čtyři části a nechte úplně vychladnout. Sklenice můžete přikrýt ručníkem. Připravený tykvový kaviár s majonézou z obchodu skladujte v lednici.

UŽITEČNÉ RADY

Chuť tykvového kaviáru s majonézou z obchodu může být intenzivnější přidáním sladké papriky. 2 velké lusky předpečte v troubě do zčernání, poté dužinu oloupejte a rozdrťte v mixéru. Výslednou hmotu přidejte v kroku č. 4 a poté vařte podle receptu.

MIMOCHODEM

Squashový kaviár s majonézou můžeme podávat v misce posypané nasekaným česnekem a nasekanými bylinkami podle chuti. Nebo si kaviár natřete na opečené plátky borodinského chleba a nabídněte ho hostům jako předkrm.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: