Site icon Wellness Way Česká republika

Exotická polévka z Baku: Chladný losos s okurkou a mandlovými lístky

K receptu

Tato polévka se připravuje velmi rychle, podáváme ji s lehce osoleným lososem rozloženým na krutonech.

Složitost: snadno porce: 1MixérVařeníVečeřePolévkaVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1 PORCIrybí vývar 50 ml okurky 170 gukrop podle chuti lehce osolený losos 50 g pečených krutonů 2 celer 10 mandlových lupínků na ozdobu Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Okurky oloupeme a nakrájíme.

Krok 2

Poté vlijte do mixéru a prošlehejte společně s rybím vývarem a koprem. Podáváme s toastem, na kterém je vyskládán lehce osolený losos, okurka, plátky mandlí a mikrobylinky.

Exit mobile version