K receptu
Na řezání květin ze žluté mrkve budete potřebovat ostrý nůž a svou fantazii
Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 1 hodina Přidat. čas: 1 hodinaKonzervováníPrázdnýINGREDIENCE NA 1 PORCIzralá rajčata 3 kg zelené 3 ks žlutá mrkev 2 ks cukr 2 lžíce soli 1 lžíce medu 1 lžička stroužek česneku 2 ks octová esence 0,5 lžičky vody 2 l Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Umístěte bylinky podle chuti do připravených sklenic Obvykle to jsou kopr, petržel, bobkový list, křen, třešňové rybízové listy. Recept na litrové sklenice! Z mrkve předem nakrájíme kytičky a dáme je do zavařovací sklenice ke sklenici.
Krok 2
Vše zalijte vroucí vodou až po okraj a nechte vychladnout a poté tuto vodu nalijte do hrnce
Krok 3
Přidejte (opakuji, recept je na litr!) cukr, med, sůl, kuličky pepře a nechte provařit
Krok 4
Do sklenic přidáme česnek a ocet.
Krok 5
Nechte 12 hodin dnem vzhůru
POZNÁMKA PRO HOSTESKU
Vynikající!