Exotické domácí chutney z rajčat

K receptu

Pikantní čatní omáčka je univerzálním kořením pro jakékoli maso, zeleninu nebo rýži. a připravit si ho doma není vůbec těžké.

Složitost: snadno porce: 10 Vaření: 40 minVařeníOmáčka, dresinkVegetariánství: PřísněVegetariánstvíPárty, bufetPiknikINGREDIENCE NA 10 PORCÍ800 g nakrájených rajčat ve vlastní šťávě 3 červené chilli papričky 3 cm kořen čerstvého zázvoru 3 polévkové lžíce. l. med 1 lžička nejodizovaná mořská sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Z chilli odstraňte semínka a stonky. Nakrájejte na středně velké kousky libovolného tvaru, vložte do hrnce, posypte solí. Přidejte rajčata se šťávou.

Krok 2

Zázvor oloupeme, podélně nakrájíme na plátky silné 5 mm a poté nakrájíme na kostky o straně 5 mm. Přidejte k rajčatům a chilli. Umístěte kastrol na vysokou teplotu. Za míchání přiveďte k varu, snižte teplotu na střední a vařte 20 minut.

Krok 3

Přidejte med, promíchejte a vařte za stálého míchání, dokud nezhoustne, asi 5 minut.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: