Site icon Wellness Way Česká republika

Exotický kaviár z cukety a pepře, připravený na dřevěném uhlí

K receptu

Squashový kaviár lze připravit z grilované zeleniny – získá zajímavou, nevšední chuť a vůni.

Složitost: snadno porce: 6 Vaření: 1 hodina 40 minutGril/BBQPečeníVečeřeVečeřeSnackVegetariánství: PřísněVegetariánstvíPiknikINGREDIENCE NA 6 PORCÍ2 kg cukety 1 kg sladké papriky 2 červené cibule 1 hlava česneku 2 polévkové lžíce. l. omáčka z granátového jablka narshara rostlinný olej sůl, čerstvě mletý černý pepř Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Uhlí připravte na gril nebo grilovací hrnec (měly by se dobře rozhořet a proměnit se v bílý popel) nebo předehřejte gril.

Krok 2

Celou zeleninu kromě cibule grilujte na uhlí a každé 2 minuty ji otočte. – měly by být pokryty černou kůží.

Krok 3

Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, smícháme se solí a omáčkou z granátového jablka.

Krok 4

Zeleninu vychladíme, oloupeme a nakrájíme nahrubo. Smícháme s cibulí, solí a pepřem. Naplňte olejem.

Exit mobile version