K receptu
Jednoduchý recept pro správný výsledek!
Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 15 minPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1 PORCIokurky listy černého rybízu třešeň sklizeň česneku deštníky kopr listy křen slaná voda Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Sbíráme okurky ze zahrádky a důkladně je omyjeme.
Krok 2
Do sterilizovaných sklenic naskládáme na dno rybízové a třešňové listy, koprové deštníky, stroužky česneku a listy křenu (lze použít nasekaný kořen křenu).
Krok 3
Na listy těsně položte okurky a zalijte lákem.
Krok 4
Solanka: sůl rozpusťte ve vroucí vodě, promíchejte lžící (v poměru na 1 litr vody – 2 lžíce soli).
Krok 5
Naplňte okurky lákem a zakryjte silnými plastovými víčky.