Site icon Wellness Way Česká republika

Okurkový raj: Tajemství dokonalých nakládaných okurek

K receptu

Jednoduchý recept pro správný výsledek!

Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 15 minPrázdnýVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 1 PORCIokurky listy černého rybízu třešeň sklizeň česneku deštníky kopr listy křen slaná voda Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Sbíráme okurky ze zahrádky a důkladně je omyjeme.

Krok 2

Do sterilizovaných sklenic naskládáme na dno rybízové ​​a třešňové listy, koprové deštníky, stroužky česneku a listy křenu (lze použít nasekaný kořen křenu).

Krok 3

Na listy těsně položte okurky a zalijte lákem.

Krok 4

Solanka: sůl rozpusťte ve vroucí vodě, promíchejte lžící (v poměru na 1 litr vody – 2 lžíce soli).

Krok 5

Naplňte okurky lákem a zakryjte silnými plastovými víčky.

Exit mobile version