Site icon Wellness Way Česká republika

Okurky se špetkou soli: Rychlý recept pro gurmány

K receptu

Navrhuji udělat lehce slané okurky pomocí velmi rychlého receptu! Vzorek lze odebrat po 2 hodinách.

Složitost: snadno Kalorie: 35,67 kcal/porce porce: 4 Vaření: 2 h 10 min Přidat. čas: 10 min Použitý: 1,74 g/0,45 g/6,70SnackINGREDIENCE NA 4 porceokurky 500 cucrorop 1 svazek česneku (stroužek) 4 ks sůl 1/2 lžičky nové koření 6 ks stroužek 3 ks. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Takže omyjte okurky a zbavte se nedopalků. Kopr nasekáme nadrobno a smícháme s pepřem, hřebíčkem a solí. Česnek zde prolisujte lisem (nebo jej nasekejte nadrobno). Nyní přichází ta zábavná část! Potřebujeme tašku (aka tašku), nejobyčejnější plastovou. Vložíme do něj okurky a pikantní směs, sáček zavážeme a silně protřepeme, aby se veškerý obsah důkladně promíchal a stali se přáteli! Doporučuji zvolit větší sáček, aby měly okurky prostor na toulání, jinak bude těžké vše promíchat, když okurka dotančí, vložte sáček do misky, aby nevytekla a nechte dvě hodiny při pokojové teplotě. Poté můžete dát do lednice. Samozřejmě, že čím více času stráví okurky v takovém „suchém“ nálevu, tím budou aromatičtější a sytější, ale po pár hodinách mohou ti, kteří jsou obzvláště netrpěliví, provést první ochutnávku. A ano, málem bych zapomněl, v našem případě na velikosti záleží, čím menší jsou vaše okurky, tím rychleji dosáhnou požadovaného stavu! Užijte si všechny!

Exit mobile version