Site icon Wellness Way Česká republika

Okurky v troskách

K receptu

Nejjednodušší a nejletnější recept na salát nebo přílohu ke steaku

Složitost: snadno porce: 2 Vaření: 15 min Přidat. čas: 10 minŽádná tepelná úpravaČínská kuchyněSalátVegetariánství: OvoVegetariánstvíINGREDIENCE NA 2 PORCE5 středních okurek 3 stroužky česneku 1 červená feferonka 1 menší svazek koriandru 80 ml sladké chilli omáčky 50 ml sójové omáčky 1 polévková lžíce. l. sezamový olej 1/2 citronu 50 g kešu ořechy sezamová semínka na ozdobu Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Okurky nakrájíme nahrubo na 3 díly, feferonku nakrájíme na kolečka, česnek prolisujeme a všechny ingredience dáme do těsného sáčku.

Krok 2

Vezměte váleček a začněte lámat okurky.

Krok 3

Obsah sáčku přendejte do misky, přidejte nahrubo nasekaný koriandr, sójovou omáčku, sladkou chilli omáčku, nahrubo nasekané ořechy a pokapejte citronovou šťávou. Vše dobře promíchejte. Ozdobte sezamovými semínky. Podávejte ke steaku nebo grilu

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Pokud nemáte po ruce citron, můžete jej snadno nahradit 1 polévkovou lžící. l. jablečný ocet.

Exit mobile version