Site icon Wellness Way Česká republika

Pappardelle s okurkami a uzenou rybou: Italští těstoviny s mořským twistem

K receptu

Pappardelle s uzeným lososem je celkem běžné italské jídlo. Ale okurkové pappardelle s uzenou rybou je úplně jiný příběh, salát. Pikantní chuť tomuto pokrmu dodá pikantní dresink na bázi vinného octa a koření.

Složitost: snadno porce: 4 Vaření: 40 min Přidat. čas: 15 minHlavní chodVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce500 g středních okurek 1 polévková lžíce. l. hrubá sůl 1 polévková lžíce. l. jemný cukr 1 polévková lžíce. l. bílý vinný ocet 0,5 lžičky. mletý koriandr 280 g filet z lososa uzeného za tepla 0,5 lžičky. zrnka růžového pepře na ozdobu Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Okurky oloupejte ze slupky. Pomocí odřezávacího nože odstraňte z každé okurky 8 až 10 tenkých proužků pappardelle. Snažte se nedotýkat se semeny jádra.

Krok 2

Okurkové pappardelle posypte solí. Nechte působit 15 minut. Poté opatrně vložte do cedníku, opláchněte a osušte.

Krok 3

Umístěte okurkové pappardelle na talíř. Smíchejte cukr, ocet, koriandr a intenzivně míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Směs nalijte na pappardelle.

Krok 4

Filet z lososa položíme na okurkové pappardelle, posypeme drceným růžovým pepřem a ozdobíme lístky máty. Nechte vychladit až do podávání.

Exit mobile version