Polévka pro hubnutí přímo z Bonnu

K receptu

Jíst a zhubnout je snem každého. Bonnská polévka na hubnutí je skutečným ztělesněním tohoto snu. Už jste o této polévce slyšeli? Je základem jedné z diet, která doporučuje konzumovat tuto polévku 3 až 7 dní v závislosti na tom, kolik kilogramů chcete zhubnout. Počet porcí není nijak omezen. Pokud máte hlad, snězte misku polévky. Výsledek na sebe nenechá dlouho čekat! Spolu s polévkou je povoleno jíst zeleninu jeden den, druhý – ovoce (kromě banánů, hroznů, melounu a melounu), třetí – vařené maso, čtvrtý – vařené maso nebo drůbež se zeleninou, pátý – vařená hnědá rýže a zelenina, v šestém – vařené brambory se zeleninou, v sedmém – vařené maso nebo drůbež, zelený salát a ovoce. Bez omezení můžete pít čistou vodu, čaj a kávu bez cukru. Jaké je tajemství polévky? Vyrábí se ze zeleniny s negativními kaloriemi, která vyžaduje více kalorií ke strávení, než poskytuje. Jsou to především celer (kořen i nať), zelí, cibule a petržel. 100 g polévky obsahuje pouze 27 kcal. Některé druhy zeleniny mají dekongestační účinek a odstraňují přebytečnou tekutinu. Vláknina navíc vytváří pocit plnosti. Tato polévka se nesolí, zelenina se nerestuje a chuť je vylepšena sušenými bylinkami, kořením nebo citronovou šťávou. Ale nedoporučuje se zůstat na této dietě déle než 7 dní.

Složitost: snadno Kalorie: 67,94 kcal/porce porce: 6 Vaření: 30 min Přidat. čas: 15 min Použitý: 3,46 g/0,30 g/13,06VařeníVečeřePolévkaVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 6 PORCÍKvěták nebo bílé zelí 300 gCelerový kořen (nebo řapíkatý celer) 200 gCibule 3 ks.Česnek 2 hřebíček(y)Mrkev 1 kusRajčata 3 ks.Sladká červená paprika 2 ks.Čerstvá petržel 5 větvíMletý kmín na špičce nožeMletý koriandr na špičce nožeHorká červená paprika na špičce nožeBobkový list 1 kusCitronová šťáva 1 polévková lžíce.Zelení – k podávání Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Krok 1

Chcete-li připravit bonnskou polévku na hubnutí, připravte si veškerou zeleninu.

Cibuli, česnek a celer oloupeme. Nakrájejte cibuli na kroužky, celer nakrájejte na střední kostky, nasekejte česnek a petržel.

Krok 2

Krok 2

Z rajčat odstraňte slupky. Chcete-li to provést, udělejte na nich příčné řezy a spusťte je do hrnce s vroucí vodou na 2-4 minuty (v závislosti na velikosti rajčat). Rajčata vyjmeme z vody, opláchneme studenou vodou, zbavíme slupky a nakrájíme na kousky.

Krok 3

Krok 3

Sladkou papriku zbavte semínek a dužinu nakrájejte na proužky. Oloupanou mrkev nakrájíme na plátky. Květák rozdělte na jednotlivé růžičky. Pokud máte bílé zelí, nakrájejte ho.

Krok 4

Krok 4

Všechnu zeleninu dejte do hrnce, přidejte studenou vodu tak, aby byla asi o 2 cm vyšší než zelenina. Přiveďte k varu, sejměte pěnu. Poté snižte plamen, přidejte petržel a česnek a polévku vařte 25–30 minut. Ke konci vaření přidáme bobkový list, kmín a koriandr, feferonku. Nepřidávejte sůl!

Krok 5

Krok 5

Z hotové polévky vyjměte bobkový list děrovanou lžící. Polévku necháme mírně vychladnout a všechnu zeleninu rozmixujeme na kaši přímo v pánvi ponorným mixérem.

Krok 6

Krok 6

Při podávání přidejte na talíř polévky citronovou šťávu, čerstvé bylinky a další koření a koření. Nemůžete přidat sůl, cukr nebo zakysanou smetanu.

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Nevařte hodně bonnské polévky najednou, pokud si nejste jisti, že vám bude chutnat. Nejprve připravte testovací část. Kromě toho se podle hygienických norem doporučuje uchovávat zeleninové polévky v chladničce ne déle než jeden den. A polévka z čerstvé zeleniny je mnohem chutnější!

MIMOCHODEM

Sada zeleniny pro bonnskou polévku není dogma, lze ji změnit podle vlastního uvážení. Stejný jako jejich počet. Můžete dát méně cibule, ale více rajčat a vybrat si papriky libovolné barvy. Pouze 3 ingredience by měly zůstat konstantní: celer, zelí a petržel.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika