K receptu
Často prodáváme sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, a to nevadí, klidně to použijte.
Složitost: snadno porce: 6 Vaření: 10 min Přidat. čas: 2 hodinyMixérChlazeníSnackVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyKarnevalnový rokVánoceINGREDIENCE NA 6 PORCÍ500 g smetanového sýra 150 g lahodné rajčatové omáčky s česnekem 1 sklenice (250 g) sušená rajčata v (nejlépe) olivovém oleji 2 polévkové lžíce. l. sušená směs italských nebo provensálských bylin 1 polévková lžíce. l. Worcestershire omáčka slané sušenky a malé lístky bazalky k podávání Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Sušené bylinky smícháme s rajčatovou omáčkou, worcesterem a solí. Přidejte sušená rajčata spolu s olejem a rozmixujte dohladka.
Krok 2
Přidejte sýr a promíchejte stěrkou – můžete nechat „mramorové“ skvrny nebo rozmixovat do hladka.
Krok 3
Sýrovou směs necháme 2 až 24 hodin uležet v lednici. Podáváme s krekry ozdobené bazalkou.