Smetanový sýr a rajčatový předkrm: Gastronomický úvod do chutí

K receptu

Často prodáváme sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, a to nevadí, klidně to použijte.

Složitost: snadno porce: 6 Vaření: 10 min Přidat. čas: 2 hodinyMixérChlazeníSnackVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyKarnevalnový rokVánoceINGREDIENCE NA 6 PORCÍ500 g smetanového sýra 150 g lahodné rajčatové omáčky s česnekem 1 sklenice (250 g) sušená rajčata v (nejlépe) olivovém oleji 2 polévkové lžíce. l. sušená směs italských nebo provensálských bylin 1 polévková lžíce. l. Worcestershire omáčka slané sušenky a malé lístky bazalky k podávání Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Sušené bylinky smícháme s rajčatovou omáčkou, worcesterem a solí. Přidejte sušená rajčata spolu s olejem a rozmixujte dohladka.

Krok 2

Přidejte sýr a promíchejte stěrkou – můžete nechat „mramorové“ skvrny nebo rozmixovat do hladka.

Krok 3

Sýrovou směs necháme 2 až 24 hodin uležet v lednici. Podáváme s krekry ozdobené bazalkou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika