Site icon Wellness Way Česká republika

Vzrušující salát z rajčat se šťávnatým pikantním dresinkem

K receptu

Když přijde sezóna lahodných rajčat, chcete je jíst dvakrát denně – abyste se zasytili na celou zimu, která vás čeká. No a zároveň můžete vyzkoušet nejrůznější zajímavé čerpací stanice, abyste se nenudili. Tento dresink například obsahuje nejen pikantní zeleninu a koření, ale také máslo – a to výrazně zlepšuje chuť.

Složitost: snadno Kalorie: 241,71 kcal/porce porce: 4 Vaření: 20 min Použitý: 2,41 g/21,41 g/9,44SalátINGREDIENCE NA 4 porce3 velká růžová rajčata (600 g) 200 g žluté smetany nebo cherry rajčat 2 stroužky česneku (10 g) 1 malý svazek zelené cibule 70 ml rostlinného oleje 20 g másla 0,5 lžičky. semena koriandru (2 g) 1 lžička. semena kmínu (4 g) sůl čerstvě mletý černý pepř Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Na zálivku opečte na suché pánvi 1,5 minuty semínka kmínu a koriandru. Vložte do malé keramické misky.

Krok 2

Česnek rozdrťte, oloupejte a nasekejte nadrobno. Bílou část zelené cibule nakrájíme na tenké plátky. Zeleninu nakrájejte zvlášť a dejte stranou.

Krok 3

Ke koření přidáme cibuli a česnek, osolíme a opepříme. Zahřejte rostlinný olej, dokud nebude lehce kouřit a nalijte obsah misky. Rozruch. Když přestane prskat a bublat, přidejte máslo.

Krok 4

Rajčata nakrájíme na snadno konzumovatelné kousky a přelijeme zálivkou. Posypeme zelenou částí cibule a podáváme.

Exit mobile version