Exotická polévka se studenou okurkou a ostrým zázvorem

K receptu

Je to docela vtipné, ale tato polévka chutná nejlépe s bramborovými lupínky (přírodně ochucenými).

Složitost: snadno Kalorie: 140,71 kcal/porce porce: 4 Vaření: 15 min Použitý: 3,29 g/9,84 g/10,09MixérVečeřePolévkaVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce1 kg okurek 3 cm čerstvého kořene zázvoru 1 stroužek česneku 1 střední svazek petržele 1 malý svazek bazalky 200 ml kokosového mléka 1-2 hrsti ledu černý pepř zelený Tabasco na podávání sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Zázvor a česnek oloupeme, nasekáme nadrobno a dáme do mísy mixéru.

Krok 2

Nakrájejte okurky na střední kousky a také vložte do mixéru. Petrželku a bazalku nasekejte nadrobno (pár lístků bazalky si nechte na ozdobu), přidejte do mixéru, osolte a opepřete.

Krok 3

Nejprve zapněte motor na nízký výkon nebo směs melte v pulzním režimu. Když je směs dostatečně hladká, přidejte kokosové mléko a led, vyšlehejte do hladka a ihned podávejte, případně pokapejte Tabascem.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika