K receptu
Nádherný lehký letní salát s hruškou, který se může stát základem pro další kulinářské experimenty. Používejte jako salát samotný nebo jako přílohu k masu či drůbeži.
Složitost: snadno porce: 2 Vaření: 15 minŽádná tepelná úpravaVečeřeOdpolední svačinaVečeřeSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíPárty, bufetPiknikINGREDIENCE NA 2 porceokurka – 1 ks hruška – 1 ks zelená cibule – 7-10 peří bazalka – listy jedné snítky Tabulka měr RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Okurku nastrouháme na středním struhadle.
Krok 2
Zbývající ingredience nakrájejte nadrobno.
Krok 3
Vše promíchejte.
UŽITEČNÉ RADY
Tento salát může být výborným základem. Zde jsou některé možnosti podávání: 1) Pokapejte citronovou šťávou. 2) Smícháme s klasickým jogurtem. 3) Přidejte smažené krevety. 4) Nebo přidejte ořechy, například borovici.