K receptu
Pikantní vinaigrette, nebo spíše omáčka z červené řepy a čerstvé okurky, dodá grilované makrele zcela novou chuť Grilovaná makrela s letní vinaigrettou se připravuje velmi rychle, krásně vypadá a hodí se na všední i sváteční stůl.
Složitost: snadno Kalorie: 431,03 kcal/porce porce: 2 Vaření: 30 min Použitý: 45,93 g/16,09 g/27,11Gril/BBQPraženíVečeřeVečeřeHlavní chodVegetariánství: PescetarianismusVegetariánstvíPárty, bufetPiknikINGREDIENCE NA 2 porce2 vařená řepa 12 cibule 12 okurky 2 lžičky. nasekaný kopr 1 lžička. paprika 1 polévková lžíce. l. rýžový ocet 1 polévková lžíce. l. olivový olej 4 filety čerstvé makrely (makrely) sůl Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Řepu, cibuli a okurky nakrájíme na malé kostičky. Kopr nasekáme nadrobno.
Krok 2
Všechny ingredience kromě olivového oleje a ryb smícháme, osolíme a dáme stranou.
Krok 3
Rybí filé osolíme a pokapeme olivovým olejem. Rybu opékejte na dobře rozehřátém grilu 2–3 minuty z každé strany, dokud nebude uvařená. Ihned podáváme se salsou z řepné papriky.