Site icon Wellness Way Česká republika

Rafinovaná letní polévka z rukoly a máty: Ochucení, které oživí vaše chuťové buňky

K receptu

Lehká, chutná a dietní polévka do horkého období a pro ty, kteří si hlídají postavu.

Složitost: snadno Kalorie: 88,00 kcal/porce porce: 4 Vaření: 10 min Přidat. čas: 40 min Použitý: 16,00 g/45,00 g/38,00MixérŽádná tepelná úpravaItalská kuchyněVečeřeOdpolední svačinaVečeřePolévkaVegetariánství: LaktoVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porceokurka 1 ks avokádo 40 g petržel 40 g estragon 40 g rukoly 40 g česneku 4 stroužky chilli 1 ks přírodní jogurt 450 ml rostlinný olej 4 polévkové lžíce. l.led 240 g sůl, pepř podle chuti Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Nakrájejte okurku a avokádo. Smíchejte je s koprem, petrželkou, mátou a estragonem. Přidejte rukolu, najemno nakrájenou zelenou cibulku, chilli papričku a česnek.

Krok 2

Přidejte přírodní jogurt, rostlinný olej a led. Všechny ingredience důkladně promíchejte pomocí mixéru. Dochuťte solí a pepřem.

UŽITEČNÉ RADY

Pokud chcete, aby pokrm byl méně pikantní, odstraňte z chilli papričky semínka.

Exit mobile version