Rychlá svačina: recept na horké sendviče se šproty


Foto: z otevřených zdrojů

Tyto sendviče lze připravit jak v troubě, tak v mikrovlnné troubě.

Pokud si chcete před večerem dát něco k snědku, ale máte málo času na vaření, doporučujeme rychlý a jednoduchý recept na velmi chutné chlebíčky od autorky kulinářského blogu „Lahodné recepty na každý den“. Mohou být připraveny nejen jako občerstvení, ale také na stůl, pokud jsou hosté již na prahu.

Horké sendviče se šproty

Ingredience:

  • bochník;
  • majonéza;
  • rajčata;
  • šproty;
  • tvrdý sýr;
  • zelený.

Způsob vaření:

  1. Bochník nebo bagetu nakrájejte na kousky. Okamžitě si můžete koupit nakrájený bochník. Každý plátek lehce potřete majonézou. Rajče nakrájíme na plátky. Na sendvič položte pár plátků rajčat, šproty a posypte jemně nastrouhaným sýrem.
  2. Vložte sendviče do trouby předehřáté na 180 stupňů na několik minut, dokud se sýr nerozpustí. Můžete je také vařit v mikrovlnné troubě.
  3. Před podáváním můžeme každý chlebíček ozdobit snítkou kopru nebo posypat nasekanými bylinkami.


0,0 z 5 // 0
recept, horké sendviče
komentáře: 0
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika