K receptu
Vydatný salát s lima fazolemi, mořskými řasami, čerstvými okurkami.
Složitost: snadno porce: 4 Vaření: 15 min Přidat. čas: 1 hodinaVečeřeOdpolední svačinaVečeřeSalátPárty, bufetNarozeninyKarnevalnový rokvelikonočníPiknikVánoceINGREDIENCE NA 4 porcefazole lima 130 g sůl, podle chuti konzerva kaputa 100 čerstvých gogurů 1 ks 1 svazek petrželky na ozdobu řecký jogurt 1,5 lžíce majonéza – podle chuti vejce 2 ks. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Fazole namočte na několik hodin (nejlépe přes noc) a vařte do měkka. Vejce uvaříme natvrdo.
Krok 2
Okurku nakrájíme na proužky.
Krok 3
Do mísy dejte uvařené fazole a nakrájenou okurku. Nakrájejte vejce a přidejte do mísy.
Krok 4
Přidejte mořské řasy.
Krok 5
Houby omyjeme, osušíme, nakrájíme nadrobno a přidáme do salátu.
Krok 6
Na dresink smíchejte jogurt s majonézou, pepřem a případně solí. Všechny ingredience na salát smícháme. Těsně před podáváním okořeníme. Dobrou chuť!