K receptu Obtížnost: snadno porce: 2 Vaření: 15 min Přidat. čas: 5 minSnídaněVečeřeSalátPárty, bufetNarozeninyKarnevalnový rokvelikonočníPiknikINGREDIENCE NA 2 PORCEmarinované mušle 100 g malá rajčata 3 ks čerstvá okurka 1 ks malé marinované žampiony 100 g petrželNa tankováníolivový olej 2 lžíce limetkové šťávy 1,5 lžičky obilné hořčice 2 lžičky směsi paprik – podle chuti sůl – podle chuti Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Připravte si ingredience. Zeleninu omyjeme a osušíme. Nakrájejte okurku.
Krok 2
Rajčata nakrájíme na plátky a přidáme k okurkám.
Krok 3
Přidejte mušle, petržel, pepř a podle potřeby sůl.
Krok 4
Na dresink smíchejte všechny ingredience a protřepejte.
Krok 5
Salát dejte do salátové mísy a přelijte zálivkou. Dobrou chuť!