Osvěžující salát ze syrové zeleniny – Krok k lepšímu zdraví

K receptu

Salát se připravuje rychle. Zeleninu zde není třeba vařit ani smažit – tělu tím velmi prospívá. Zelenina je pouze syrová a zálivkou je rostlinný olej a citronová šťáva. Kedlubnové zelí na dači nepěstuji dlouho, ale zalíbilo se mi natolik, že jsem připraven ho pěstovat každý rok. Veškerá zelenina v tomto salátu je z naší vlastní zahrádky, kedlubna vytváří zvláštní chuť!

Složitost: snadno porce: 2 Vaření: 10 min Přidat. čas: 5 minVečeřeVečeřeSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíINGREDIENCE NA 2 porcekapusta kedlubny 2 ks rajčata 3 ks okurky 3 ks mrkev 1 ks koriandr 1/2 svazku tymiánu 1 větvička citronová šťáva 1/2 ks rostlinný olej 50 ml sůl podle chuti čerstvě mletý černý pepř podle chuti Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Kedlubnové zelí oloupeme a nastrouháme na nudličky.

Krok 2

Okurky nastrouháme na nudličky.

Krok 3

Mrkev oloupeme a nastrouháme na nudličky.

Krok 4

Rajčata nakrájíme na malé plátky.

Krok 5

Koriandr nakrájejte nadrobno a smíchejte všechny ingredience.

Krok 6

Přidejte citronovou šťávu a rostlinný olej. Sůl a pepř.

Krok 7

Dobře promícháme a podáváme.

POZNÁMKA PRO HOSTESKU

Tento salát je nízkokalorický, obsahuje spoustu věcí prospěšných pro lidský organismus – jejich vypisování vás omrzí!

UŽITEČNÉ RADY

Nenechte si v létě ujít příležitost jíst syrovou zeleninu. Pravidelná konzumace tohoto salátu vás dokáže zbavit špatného cholesterolu, bojuje proti dně a pomáhá vám zhubnout. To říkají lékaři – hlídá si své zdraví!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika