K receptu
Tuto pizzu připravuji ne na novoroční stůl, ale 1. ledna. Zbylo docela dost různých masových a zeleninových kousků, ale vy už nic nechcete. Ale užijte si horkou pizzu! Nechci se po Silvestru plést těstem, takže používám hotové základy.
Složitost: snadno porce: 8 Vaření: 30 minTroubaPečeníPekárnaPárty, bufetnový rokINGREDIENCE NA 8 PORCÍpizza základ 2 ks uzená klobása 120 marinovaný sýr 200 g rajče 1 ks italské bylinky olivy nebo olivy 5 ks Makheev majonéza 2 polévkové lžíce. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Na dno pizzy položte lžíci kečupu a majonézy. Rozložte po celé základně.
Krok 2
Uspořádejte plátky klobásy.
Krok 3
Olivy a na tenké plátky nakrájená nakládaná okurka.
Krok 4
Přidejte plátky rajčat. Posypeme italskými bylinkami.
Krok 5
Bohatě posypeme strouhaným sýrem. Položte na plech.
Krok 6
Předehřejte troubu na 200 stupňů. Pizzu pečte 10-12 minut.