Exotická sýrová rolka Suluguni doplněná svěží zeleninou

K receptu

Velmi snadná příprava rolky suluguni se zeleninou. Výborná alternativa k tradiční šunce, lilku a pita rolkám. A mandlové baje, které Mamiya Jojua používá v tomto receptu, je tradiční ořechová omáčka, která se v Gruzii obvykle podává jako omáčka na kuře nebo ryby.

Složitost: snadno Kalorie: 116,45 kcal/porce porce: 4 Použitý: 5,93 g/8,82 g/3,65Žádná tepelná úpravaChlazenígruzínská kuchyněSnackVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyRomantická večeřeINGREDIENCE NA 4 porcesuluguni, palačinka – 60 g míchaná zelenina – 60 gogurts – 50 g růžová rajčata – 50 gbazhe z mandlí – 200 g estragon – 8 gkinza – 4 gtsitsmati – 8 gmint – 8 gmini špenát – 4 g červená bazalka – 4 g Tabulka hmotnosti opatření RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Okurky a rajčata nakrájíme na malé kostičky.

Krok 2

Smíchejte všechny ingredience a namažte list suluguni připravenou náplní.

Krok 3

Stočíme do rolády a dáme do lednice.

MIMOCHODEM

Recept poskytuje Mamiya Jojua, šéfkuchař restaurace Kazbek.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika