K receptu
Velmi snadná příprava rolky suluguni se zeleninou. Výborná alternativa k tradiční šunce, lilku a pita rolkám. A mandlové baje, které Mamiya Jojua používá v tomto receptu, je tradiční ořechová omáčka, která se v Gruzii obvykle podává jako omáčka na kuře nebo ryby.
Složitost: snadno Kalorie: 116,45 kcal/porce porce: 4 Použitý: 5,93 g/8,82 g/3,65Žádná tepelná úpravaChlazenígruzínská kuchyněSnackVegetariánství: LaktoVegetariánstvíPárty, bufetNarozeninyRomantická večeřeINGREDIENCE NA 4 porcesuluguni, palačinka – 60 g míchaná zelenina – 60 gogurts – 50 g růžová rajčata – 50 gbazhe z mandlí – 200 g estragon – 8 gkinza – 4 gtsitsmati – 8 gmint – 8 gmini špenát – 4 g červená bazalka – 4 g Tabulka hmotnosti opatření RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovka
Krok 1
Okurky a rajčata nakrájíme na malé kostičky.
Krok 2
Smíchejte všechny ingredience a namažte list suluguni připravenou náplní.
Krok 3
Stočíme do rolády a dáme do lednice.
MIMOCHODEM
Recept poskytuje Mamiya Jojua, šéfkuchař restaurace Kazbek.