K receptu
Horká a kořeněná svačina.
Složitost: snadno porce: 1 Vaření: 10 min Přidat. čas: 10 minŽádná tepelná úpravaSalátVegetariánství: PřísněVegetariánstvíPiknikINGREDIENCE NA 1 PORCIčerstvá okurka 1 ks mladá cuketa 0,5 ks žampiony 3 ks česnek 1 stroužek řasy 50 g sůl podle chuti cukr špetka jablečný ocet 1 lžíce černý pepř rostlinný olej Tabulka vah a mír. RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Nakrájejte žampiony na plátky. Osolíme, posypeme cukrem, citronovou šťávou a olivovým olejem. Nechte působit 10 minut.
Krok 2
Cuketu a okurku nakrájíme na proužky. Přidejte k nim mořské řasy a česnek. Přidejte sůl podle chuti a posypte rostlinným olejem. Nechte působit 10-20 minut. Uvolněnou šťávu slijeme.
Krok 3
Smíchejte nakládanou zeleninu a houby. Dochuťte citronovou šťávou, rostlinným olejem, pepřem a solí. Posypeme zelenou cibulkou a opečenými sezamovými semínky.