Site icon Wellness Way Česká republika

Exotický tatarák z mořských krabů

K receptu

Pro milovníky panasijské kuchyně je předkrmem v asijském stylu krabí tatarák. Snadno se připravuje a podává jako každý jiný tatarák.

Složitost: snadno porce: 4Žádná tepelná úpravaVečeřeSnackPárty, bufetNarozeninyRomantická večeřeINGREDIENCE NA 4 porcekrab, filet – 120 g čerstvá okurka – 48 g sójová majonéza – 36 g tatarská omáčka – 60 g mango – 80 gunagi omáčka – 28 ghikra tobiko – 12 g microgreens – 4 g Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Filé z kraba a okurku nakrájíme na malé kostičky a promícháme.

Krok 2

Doprostřed talíře rozetřeme sójovou majonézu. Navrch položte krabí filet a okurku. Zalijeme sójovou omáčkou.

Krok 3

Mango nakrájejte na malé kostičky a položte na krabí filet a okurku. Přelijeme omáčkou unagi.

Krok 4

Před podáváním tatarák ozdobíme tobiko kaviárem a microgreens.

MIMOCHODEM

Recept s laskavým svolením Masao Kikuchi, šéfkuchař restaurace Shiba.

Exit mobile version