Site icon Wellness Way Česká republika

Kuřecí kastrol s barevnou zeleninou: chuťový zážitek na talíři

K receptu

Recept na lahodný kastrol. Vhodné na sváteční stůl.

Složitost: snadno porce: 4Hlavní chodINGREDIENCE NA 4 porcekuřecí prsa 500 g cherry rajčata 12 ks olivový olej 4 lžíce sůl podle chuti sladká žlutá paprika 1/2 ks cibule 1 ks tvrdý sýr 100 g mléko 120 vejce 1 ks. Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Papriku oloupeme a nakrájíme na proužky. Na olivovém oleji opékejte cibuli 3 minuty, poté přidejte papriku a opékejte další 2 minuty. Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky.

Krok 2

Smícháme nakrájené kuřecí maso a osmaženou cibuli a papriku, podle chuti osolíme, opepříme, znovu promícháme a vložíme do vymaštěné formy.

Krok 3

Rozšleháme vejce s mlékem. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a spojíme s mléčně-vaječnou směsí. Nalijte směs sýr-mléko-vejce na kastrol.

Krok 4

Cherry rajčata položte celá a vymačkejte je do směsi vaječného mléka. Pečte v troubě vyhřáté na 220 stupňů 40–45 minut, dokud vršek kastrolu nezhnědne.

Exit mobile version