Foto: z otevřených zdrojů Tento dezert se skvěle hodí na palačinky, lívance, tvarohové koláče a jednoduše jako sladká pomazánka na chleba. Pokud rádi experimentujete s recepty na zimní přípravy a zkoušíte něco nového a zajímavého, nabízíme vám recept na čokoládová švestková povidla. Říká se mu také „švestková nutella“ a takový džem nepochybně překvapí a potěší svou chutí. Recept byl sdílen na kulinářském blogu „IST“. Švestková povidla s kakaemIngredience:
Způsob vaření:
Místo kakaa můžete použít běžnou hořkou čokoládu. Přidejte čokoládovou tyčinku nakrájenou na kousky do džemu a míchejte, dokud se úplně nerozpustí. Do receptu můžete přidat pár lžiček likéru nebo koňaku. Pak bude chuť jasnější a originálnější. |
|
|
komentáře: 0 | |