Site icon Wellness Way Česká republika

Osobitá limonáda s okurkou, limetkou a nádechem citronové trávy

K receptu

Okurkovo-limetková limonáda s tóny citronové trávy nepochybně uhasí vaši žízeň v horkém letním počasí, ale i v zimě vás při vydatném a dlouhém obědě či večeři potěší nevšední svěží chutí. V chladném počasí do něj můžete přidat méně ledu, i když po ohnivém tanci to nebude zbytečné.

Složitost: snadno porce: 500 Vaření: 15 min Přidat. čas: 30 minPitíINGREDIENCE NA 500 PORCÍ180 g cukru 4 střední okurky 2 stonky citronové trávy 4 limetky a čerstvá máta k podávání Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

V hrnci zahřejeme cukr s 500 ml pitné vody a za míchání necháme rozpustit. Ochladit.

Krok 2

Okurky a spodních 8–10 cm stonků citronové trávy nakrájejte nahrubo. Rozdrťte je v mixéru, přidejte limetkovou šťávu a sirup.

Krok 3

Vzniklou hmotu přecedíme přes jemné sítko, vymačkáme lžící.

Krok 4

Nalijte limonádu do džbánu, přidejte led a lístky máty. Sloužit.

Exit mobile version