Čerstvá okurka ponořená v exotické tatarské omáčce

K receptu

Pikantní omáčka s mírnou kyselostí a svěžestí okurek a bylinek je ideální k masu a rybám. A skvěle se hodí do rámce venkovních posezení, protože si ho můžete připravit již během přípravy hlavního jídla.

Složitost: snadno Kalorie: 1265,80 kcal/porce porce: 1 Vaření: 5 min Přidat. čas: 5 min Použitý: 3,35 g/134,30 g/11,19Omáčka, dresinkINGREDIENCE NA 1 PORCImajonéza „Maheev s citronovou šťávou“ 200 g zelí (kopr, zelená cibule) 50 čerstvých gogurtů 12 ks česneku 2 ks soli Podle chuti Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Namelte zeleninu, nastrouhejte okurku na středním struhadle a nasekejte česnek.

Krok 2

Do majonézy jemně přidejte všechnu zeleninu, česnek a okurku a podle chuti dosolte. Omáčka je hotová.

UŽITEČNÉ RADY

Pokud chcete, aby byla omáčka méně tučná, smíchejte majonézu a nízkotučnou zakysanou smetanu ve stejném poměru.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Wellness Way Česká republika

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: