K receptu
Toto jídlo je vhodné pro všechny příležitosti. Bruschetta může být úspěšně nabízena nečekaně navštěvujícím přátelům a vaší rodině jako chutné občerstvení, když ještě není připravená večeře. Stačí 15 minut a lahodná bruschetta je hotová.
Složitost: snadno porce: 3 Vaření: 15 minPraženíItalská kuchyněVečeřeOdpolední svačinaVečeřeSnackPárty, bufetINGREDIENCE NA 3 PORCEkousky bochníku (ciabatta) 3 ks tofu sýr 120 sušených rajčat 6-8 ks žampiony 2 lžíce limetková šťáva 0,3 lžičky kurkuma 0,3 lžičky bylinky podle chuti mletý černý pepř sůl koření podle chuti Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu
Krok 1
Do mísy dejte tofu, sůl a pepř podle chuti, přidejte olivový olej, pár kapek limetkové šťávy, kurkumu a tymián. Vše důkladně promíchejte. Chcete-li to provést, můžete v případě potřeby použít mixér.
Krok 2
Pánev postříkejte olivovým olejem a opečte kousky bochníku (ciabatta) dokřupava.
Krok 3
Osmažený chléb potřeme stroužkem česneku.
Krok 4
Na zbylém oleji orestujeme žampiony nakrájené na plátky.
Krok 5
Sestavení bruschetty. Kousky chleba namažte tofu krémem. Nahoru položte žampiony.
Krok 6
Pak sušená rajčata.
Krok 7
Ozdobte bylinkami (já použila petrželku) a olivami (volitelně). Bruschetta s tofu, sušenými rajčaty a houbami je hotová.