Site icon Wellness Way Česká republika

Exotická omáčka z zakysané smetany s chutí okurek a křenu

K receptu

Pokud si hlídáte postavu, zakysaná smetanová omáčka je to, co potřebujete. Tato verze křenové omáčky je ideální k vařenému hovězímu, jehněčímu a vepřovému masu.

Složitost: snadno Kalorie: 199,16 kcal/porce porce: 4 Vaření: 1 h 10 min Použitý: 1,73 g/20,06 g/2,88VečeřeOdpolední svačinaVečeřeOmáčka, dresinkVegetariánství: LaktoVegetariánstvíINGREDIENCE NA 4 porce200 g tuku zakysaná smetana 1–2 středně nakládané okurky 1–3 polévkové lžíce. l. připravený křen 1 malý svazek zelené cibule čerstvě mletý černý pepř Tabulka vah a mír RECEPT NA VAŘENÍNikdy neblednoucí obrazovkaStisknutím ponecháte obrazovku zapnutou během vaření. Po opuštění stránky nebo vypnutí funkce se obrazovka vrátí do normálního stavu

Krok 1

Okurky oloupeme a nakrájíme. Bílou část zelené cibulky nakrájíme nadrobno a zelenou část nakrájíme na 1 cm dlouhé kousky.

Krok 2

Zakysanou smetanu s křenem smícháme podle chuti do hladka, dochutíme pepřem.

Krok 3

Do omáčky přidejte cibuli a okurky. Necháme v lednici 1 hodinu vylouhovat. Podáváme k palačinkám spolu s rybou.

Exit mobile version